Динамичен седан допълва гамата на Astra

Общи 07 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5400 посещения | без коментари

Opel разширява успешната фамилия от модели на Astra с нов, динамичен и стилен седан с четири врати. При старта на продажбите на версията този месец клиентите ще избират между седем двигателя за Astra седан – четири бензинови агрегата (максимална мощност от 100 к.с. дo 180 к.с.), три от които могат да се съчетаят с шестстепенна автоматична предавателна кутия, както и три дизелови мотора с максимална мощност в диапазона от 95 к.с. дo 130 к.с. Двата извънредно икономични варианта 1.7 CDTI ecoFLEX на Astra седан със система Start/Stop и допълнителни технологии за повишаване на енергийната ефективност съчетават своята внушителна мощ от 110 к.с. и 130 к.с. със само 3,7 л/100 км разход на дизелово гориво. Tова се равнява на емисии на CO2 в размер на едва 99 г/км. В началото на следващата година новият вариант ще се предлага и с новото поколение 4-цилиндрови бензинови двигатели ECOTEC на Opel с 1,6-литров работен обем принудително пълнене с турбокомпресор и система за директно впръскване на горивото в цилиндрите.
Седанът на Astra (дължина/широчина/височина – 4658/1814/1476 мм) има междуосно разстояние 2685 мм и предлага обширно вътрешно пространство за пътниците. Багажникът с обем от 460 литра разполага с до 90 литра повече от хечбека с пет врати. След сгъване на разделените в отношение 60:40 задни седалки, той може да бъде увеличен до максималните 1010 л.
Руският пазар е и третият пазар по обем на продажбите за модела Astra в Европа, поради което Opel взе решение да отбележи световната премиера на новия член от семейството модели на Astra в рамките на Московския автомобилен салон, който ще се проведе в периода от 29 август до 9 септември 2012 година.

 
Ключови думи:   astra, ecotec, opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте