VIVA пуска футболни бургери от днес

Общи 08 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5025 посещения | без коментари

Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна започва на 8 юни и футболната еуфория във VIVA на бензиностанциите на OMV България тече с пълна сила. Причината за това е завръщането на вкусния футболен бургер в асортимента от сандвичи във VIVA от днес.
„Нашият Футболен бургер вече пожъна голям успех по време на Световното първенство по футбол преди две години. Поради неговата популярност и поради изразеното желание от страна на нашите клиенти за нас не бе никак трудно решение да възвърнем футболната треска в бензиностанциите на OMV България с VIVA, като предложим отново бургера за тазгодишното Европейско първенство”, сподели Петър Величков, изпълнителен директор на OMV България.
Истинските футболни запалянковци или тези, които просто обичат да хапват бургери, ще могат да се насладят до средата на месец август на кръглата хрупкава чабата, с вкусен хамбургер, гарнирана със свежи домати, лучени кръгчета и пикантен сос, във VIVA на обектите на OMV България. Разбира се, както и всички останали продукти във VIVA, футболният бургер е винаги прясно приготвен и се предлага за консумация както на място в бензиностанцията, така и в удобна опаковка за из път.

 
Ключови думи:   omv, viva
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте